Lav selv den bedste italienske pizza med Cozze pizzaovn

Er I som familie fan af italienske pizzaer. Og ser fordelen ved at kreerer jeres egne italienske pizzaer efter familiens ønsker og behov. Så er en Cozze pizzaovn uundværlig og en god investering hertil.

Italienske pizzaer

Det er nok de færreste, der har været i Italien og ikke haft oplevelsen af, at indtage en ægte italiensk pizza. Lavet fra bunden med udsøgte lokale råvarer. Til sammen en smagsoplevelse, som kan være svær at finde herhjemme. For trods man kan købe gode pizzaer, så er de lokale råvarer af stor betydning, når man skal kreerer ægte italienske pizzaer.

Men bagningen af dem er ligeså væsentligt, for at få den helt rigtige autenticitet. Så gå All-in med en udendørs og praktisk cozze pizzaovn. En investering du som italiensk pizzafan aldrig vil fortryde et sekund. Fordi den tilkobles gas som din udendørsgrill. Heraf vil du kunne lave italienske pizzaer året rundt, som mange familier griller kød m.m. året rundt på deres gasgrill.

Let og hurtig mad

Italienske pizzaer kan med sine mange varianter udgøre både et hverdags- og festmåltid. Dertil en lækker spise som imødeser forskellige ønsker og behov. Dertil kan man selv udvikle den, som man lyster i sin køkkenet både med mand, børn, familie og venner. Det gør, at man hurtigt kan serverer et lækkert og hyggeligt måltid på ingen tid. Hvor en god italiensk vin også kan nydes til. Og dem er der også et væld af, som ligeledes bidrager til italiensk og sydlandsk stemning. Trods det danske klima året rundt.

Børnevenlig mad

Mange børn er glade for pizza. Så at lave pizza med dem kan sagtens imødekomme deres madpyramide for sundhed. For man kan supplerer en mere fed pizza med en dejlig skål frisk salat eller forskellige ting af grønt. Man kan også bruge en grovere mel til pizzadejen, for at få lidt mere fiber. Og pizzadejen kan sagtens laves i forvejen og ligeledes fryses ned i portioner, hvilket også letter arbejdet med at lave hurtig mad. En hurtig pizzadej kan sagtens laves med bagepulver frem for gær. Heraf sparer du også afsætning af tid til hævning.

Restemad af pizza

Pizza er ligeledes en god madpakkeide til børn. En madpakke af resterne, som børnene efter aftensmad også kan være med til at lave. Heraf kan madpakken også varieres med andet end rugbrød. Som også er sundt. Men variation er også sundt for børn, så de ikke bliver træt af, at få det samme med hver dag i madpakken. Og til madpakken med pizza kan suppleres lidt grønt, oliven, mandler m.m. Pizzadelene kan også smøres med lidt pesto og klappes sammen, så de heraf er nemmere at gå til.

Foretræk gode produkter til den bedste italienske pizza

Gode italienske råvarer kan sagtens købes herhjemme. Du skal dog måske i specialforretninger eller kan de også findes hos nogle italienske pizzaer. Ligeledes bør du også gå efter friske grøntsager, men også lade dig inspirerer af nemme opskrifter også til tomatsovsen. Bager du ikke dine pizzabunde med gær, så foretræk en bagepulver i god kvalitet.

For alle råvarer får indvirkning på smagen. Men også bunden afhængigt om den er bagt i en almen ovn eller i en stenovn. Som cozze pizzaovn er fremstillet til. Brød af gode råvarer der dertil er bagt i en stenovn smager bare bedre. Fordi brødet bages mere jævnt og ligeledes tilgodeser hævningen, så brødet ikke bliver for tørt men derimod får en lækker og sprød skorpe.

Mad med kærlighed

Hjemmelavede ting tager selvfølgelig mere tid i køkkenet. Men oftest med struktur og planlægning kan man sagtens sørge for, at der er fast tomatsovs i køleskabet til mere end en dag. Ligeledes dej i køleskabet eller fryseren. Rester af pålæg kan ligeledes fryses ned, hvilket også gør at ens børn sagtens kan lave egne pizzaer. De dage hvor man selv som forældre ikke altid kan være hjemme og kokkerer. Det gør dertil, at man som forældre har god samvittighed. At ens børn har fået deres aftensmad.

Nemt er også godt

Synes du købeprodukter er bedre, end du selv kan mestrer. Så er det også fint. Du kan måske også synes, at de ægte varer er for dyre i hverdagen. Men så find andre og billigere alternativer. Tilbud kan også være fordelagtigt. Især hvis det også kan være noget, man kan fylde i fryseren som kød m.m. Men kan kan også lave en restedag af det, man har i køleskabet til pizzaer. For kreative løsninger også når det gælder mad, kan sagtens blive et lille festmåltid. Også i en hektisk hverdag.


 


 

Menu
Top